Rólunk

Szeretettel köszöntjük Önt a Energiaügyi Minisztérium honlapján!

http://környezetvédelem.hu weboldal az Energiaügyi Minisztérium hivatalos információs honlapja, amely folyamatosan frissülve aktuális híreket, beszámolókat, multimédiás tartalmakat közöl az Energiaügyi Minisztérium mindenkori környezetvédelmi tevékenységéről. A fentieken túl a honlapon kapnak helyet azok a tartalmak, amelyeknek közlésére jogszabályok kötelezik a minisztériumot vagy az állampolgárok érdeklődésére tarthatnak számot.

Honlapunk létrehozásának célja, hogy a környezetvédelem iránt érdeklődő olvasó teljes képet kapjon a környezetvédelem állami feladatainak ellátását végző szervek munkájáról. Ezen belül elsősorban az Energiaügyi  Minisztériumban folyó környezetvédelmi tevékenység bemutatása a célunk.

Tevékenységünk során olyan átfogó, rendszerszemléletű megközelítési módot igyekeztünk kialakítani, ami lehetővé teszi a feladatok integrált ellátását, valamint együttműködések kialakulását az egyes szakterületek között. Az egészséges környezet nemcsak életminőségünket határozza meg, de a versenyképességünkre is kihat. A környezet állapotának javulása, a természeti erőforrások bölcs hasznosítása, a környezeti szabályozás korszerűsítése kedvez az ökológiailag hatékony, fejlett gazdaság kialakulásának.

Bízunk benne, hogy honlapunkkal nem csak ismereteket sikerül átadni, hanem a környezet védelme iránt elkötelezett állami szereplők munkáját is közelebb hozhatjuk Önhöz!

Reméljük, hogy honlapunkat hasznosnak találja. Kérdéseit, észrevételeit szívesen vesszük az ugyfelszolgalat [at] em.gov.hu e-mail címen annak érdekében, hogy oldalunk naprakész és teljes körű információval fogadhassa a látogatókat.